• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
06:5

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale valisi Makas, çocuklarla yumurta çatlattı

Hava koşulları nedeniyle açık alanda planlanan Nevruz kutlama etkinliğinin il kültür merkezine alındığı Kırıkkale’de, Vali Mehmet Makas çocuklarla yumurta çatlatma oyunu oynadı.


Büyük coşkunun yaşandığı yarışmada Vali Makas, yarışmayı kaybetti.

Kırıkkale’de hava koşullara nedeniyle İl Kütür Müdürlüğü salonunda yapılan Nevruz kutlamaları, neşe içinde yapıldı. Mehteran takımının gösterileri, halk oyunları ve ustalar topluluğu konseri ile devam eden Nevruz kutlamasında çocuklar arasında da yarışmalar yapıldı. Oyunlar arasında düzenlenen yumurta çatlatma etkinliğinde ise eğlenceli sahneler yaşandı. Kutlamalara dahil olan Kırıkkale’nin bürokratlarıyla yumurta çatlatma oyunu yapıldı. Oyuna Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile daire müdürleri de dahil oldu. Etkinlikte yumurta yarışına katılan bir kız çocuğu ile yumurtaları karşılıklı tokuşturan Vali Mehmet Makas, yarışı kaybetti. Yarışta eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale polisi yine gönülleri fethetti

İlginizi Çekebilir

Sokak köpekleri üniversite öğrencisine saldırdı!

İlginizi Çekebilir

Başhekim Albayrak, hastane personeli ile bayramlaştı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95546

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#